onsdag 17 november 2010

Högt blodtryck

På väg hem från träningen idag så satt jag och rattade forden (som för övrigt har en ny fin vindryta sedan några veckor tillbaka) när jag hamnar bakom en raggar-EPA. Jaja, kanske inte hela livet att få sega fram i 30km/h, men när snorungarna stampa till på gasen och all grus och sand som finns på vägarna kring Faluns gator öser upp på min nya vindruta VAKNADE den lille arge i mig. Snabbare än en "testosteronstinnad tonårings utlösning under sitt första samlag" synar jag bilrutan och upptäcker till EPA-raggarnas (läs: snorungar) lycka att inget nytt stenskott uppkommit. Däremot så steg mitt blodtryck till bristningsgränsen på ett ögonblick och jag insåg att jag börjar bli gammal som stör mig på snorungar som saknar hyfs... eller kan man störa sig på kids över en sådan sak även om man är ung, vacker och cyklist?
En EPA-traktor på bild så som jag vill ha dem, uppbränd!

4 kommentarer:

 1. Sånt som ger som traktorfolk dåligt rykte :/ Riktigt dåligt av dom! Visst, det är kul o leka och så, men inte när man vet vad som händer. Alltså dom borde veta att de skulle spruta grus bakom dom. Riktigt Riktigt dåligt av dom!

  SvaraRadera
 2. exakt det är dom som förstör för oss andra

  SvaraRadera
 3. man kan lixom inte avrunda folk och tro att alla är lika, epakulturen är de inge fel på! men som alla vi vet här så finns de idioter överallt! // Nikolaj (nikokik@facebook.com)

  SvaraRadera
 4. det är bara dig det är fel på , ta dig i röven. :) & du är inte vacker .. inse det! :p lol

  SvaraRadera