lördag 19 juni 2010

Kräksjukan, halsfluss, scharlakansfeber, rödahund, löss och influensa

Det var länge sen sist, men först å främst så ber jag alla om ursäkt (och speciellt till mina trogna läsare Patrik och Tobbe) för att jag inte tagit mig tid att skriva på denna sida.
Mycket har hänt sedan sist, jag har bl.a haft tävlingspremiär på både MTB och LVG, fått min underbara LVG-cykel, jobbat jobbat jobbat, fått mina nya klubbkläder, fått en gumma till flickvän (hon är 30år nu) och mycket mycket mera...och kanske just därför jag inte tagit mig tid att skriva här. Men nu gör vi ett nytt försök.

Funderade på om jag skulle skriva lite om dom cykeltävlingar jag gjort i år, men jag känner att det lär bli tillräckligt med cykel på denna sida tids nog. Så nu när jag sitter här nere i Karlskoga i Sofias barndomshem och tittar på kungabröllopet med en snorig näsa och en värkande hals så tror jag att vi kommer få ett bra kungahus i framtiden.
Inte nog med att jag är sjuk med hals-och snor besvär så äter jag penicillin med efter att jag blev biten under lidaloop förra helgen.

Det började med att jag blev biten under lidaloop-tävlingen och det gjorde riktigt ont, dagen efter vaknar jag med ett rött lår. Efter en dag på jobbet med dom små ligisterna så hade låret både växt och blivit rödare så de var bara att ta en sväng till akuten. Efter 4h så fick jag med mig en kur penicillin hem och orden
- Blir det värre så börja är kuren imorron bitti.
Morgonen efter så har svullnaden och det röda utslaget växt ännu mera så de var bara att börja tugga penicillin. Sen tog det inte mindre en 24h innan mitt immunförsvar slogs ut och ett virus knockade ut mig och en rinnande näsa och en värkande hals var ett faktum.
Så efter 6månader med ständigt snoriga barn som haft kräksjukan, halsfluss, scharlakansfeber, rödahund, löss och influensa utan att blivit den minsta sjuk så var det slutligen en geting som slog ut mig så jag blev sjuk!!
Foto: Henrik Arrhenius

2 kommentarer:

  1. känn ingen skuld,desto roligare när inläggen kommer,men jag tror bestämt att det finns några vurpor kvar att rapportera om//Stridis

    SvaraRadera
  2. jag måste bara säga att din syn på fotboll är så jäkla skön. jag trodde jag var ensam i världen att hata den sporten, men tydligen så finns det fler som tänker i samma banor! riktigt bra blogg för övrigt :)

    SvaraRadera