lördag 6 mars 2010

Snart lyfter vi

Så var locket lagt på brunn och nyckeln gömd under blomkrukan. Nu bär det av mot Portugal och närmare bestämt Algarvekusten för 2veckor med Kadens för att testa en hel del cyklar och annat material Ska bli skitkul att få umgås under 2v. med grabbarna på redaktionen. Jag förväntar mig prylsnack, tips på sköna ställen att hojja på, blöjbytes prat (då en av dom nyligen blivigt pappa) och en hel del rövarhistorier. Men framför allt mycket cykling med ett och annat fika stopp.


Jag hoppas vädrets makter kommer att vara på vår sida, annars så såg jag på denna bild över hotellet att det fanns en stor jaccuzi i relaxavdelningen..hihi.

3 kommentarer:

 1. cyklister lär väl vara världsmästare på att byta blöjor eller har jag helt fel när ni tävlar tränar och mer eller mindre lever i en blöja..?? =P

  Robban kan du lista ut vem som har skrivit den här kommentaren??=)

  SvaraRadera
 2. Lätt! Det finns bara en "man" som dagligen drömer om att ha uthålligheten som en cyklist så han enbart kunde få dra på sig en tight tempodräkt. Istället valde du friidrott...men där får du ju leva ut lite av dinna lustar med att ha tighta hotpants.

  SvaraRadera
 3. att tävla i en "baddräkt " med inbyggd blöja e inte direkt manligt... så passa dig med vem du sätter "-" runt..;)

  SvaraRadera