fredag 20 november 2009

Vad händer på jobbet??

Igår var det jobb sent in på småtimmarna, och idag blir det nog avslut på småtimmarna igen. Att jobba på dessa personalfester (förlåt..konferenser) kan vara rätt kul. Det finns alltid samma typer i varje ny grupp.
Den bestämde som vet allt och har gjort allt...som också hörs mer än alla andra vid matbordet.
Den tänkande, den som alltid har svaren på det mesta, men som aldrig säger något. Men när denna person väl öppnar munnen så är det alltid något roligt genomtänkt skämt som kommer ut ur munnen.
Den odräglige, den som totalt saknar känsla för när man går för långt vad det gäller uppförande, spritsinne, kommentarer, dans, ja dvs. det mesta.
Den söte/snygge, personen som klätt upp sig för en utekväll på Spybar och som absolut inte vill skita ner sina nya skor eller bryta sina ny fixade naglar för 3000spänn. Men som dansar mer som en golvmopp än en Svensson efter ett par öl, och har fullständigt glömt bort sitt senaste inköp i klädväg för 4500:- som nu håller på att byta färg och disagn.
Den om tänksamme, personen som försöker att hålla dom mest odrägliga lugna så att inte hela inredningen rivs. och som gärna pratar mer med oss i personalen för att det blir troligen vettigare svar av oss en hans kollegor vid detta tillfälle.
Den glade, personen som aldrig ser några problem och som mer än gärna bjuder på sig, även om de så skulle betyda att klänningen/byxorna gått sönder eller blivigt nerspillda med rödvin. Samma person går mer än gärna upp och tar någon/några sånger med bandet bara för att mjuka upp dom övriga i gänget.

Nu har jag säkert glömt några personligheter, men dessa är dom personer som jag tycker finns med nästan varje gång då vi har ett event.
Nä nu ska jag ut och fixa med bilen, sen bär det av till hallen för lite träning innan jobbet kallar igen.Den odräglige som gärna gapar lite för mycket efter sprit.

Vi kanske ses im på mässan i Jönköping mina kära beundrare och beundrarinnor!

3 kommentarer:

  1. Om man ska pricka in sägskälv i detta så får de nog bli den glade för min del! Vem är du Robban.

    SvaraRadera
  2. Du måste ju uppdatera nu mannen :)

    SvaraRadera
  3. bra sagt adam.

    SvaraRadera