torsdag 5 november 2009

Jag är tillbaka

Illa illa, hade tänkt att köra ett 4timmars pass idag. Men efter att ha varit frussen, hänging och orkeslös sedan igårkväll så blev det ett kort 1timmes rullpass i snövädret.

Men nog pratat om mitt hälso tillstånd, nu till något roligare. Det går bra för Lance Armstrong även utanför tävlingsbanan, han hade nyligen en auktion på några av cyklarna som han använde underårets Tour de France för att dra in lite pengar till sin fond Livestrong.

1.3miljoner dollar drog auktionen på hojjarna in, cykeln på bilden såldes för hela 500.000 dollar.

Tja vad har mer hänt, jo våra kära landsmän från luskoftelandet lyckades sälja slut på 17.500 biljetter till MTB tävlingen Birkebeinerittet på hela 42 sekunder. Tänk om vi i svearike kunde få så många deltagare på nån MTB tävling, det blir nog något främst för cykelvasan att bita i.

Slutligen blir det en bild från Mörksuggan 2002 där jag fick stryk i spurten av...ja vem är 1:a på bilden, och vilka mer står på prispallen??

5 kommentarer:

 1. Hade du lagt upp en klickbar bild så hade jag sett bättre. Men jag gissar
  1: Sparren
  2: Isbiten
  3: Stekarn från Stäket
  4: Mr Olympia även kallad broder kanel
  5: Snakebike mannen
  6: Fd. LL-Kungen

  Givetvis kan jag namnen men det blev roligare såhär.

  SvaraRadera
 2. Vart är klubbkläderna? Jävla turister.

  SvaraRadera
 3. Kära herr öijer, på den här tiden körde jag mtb för HjoVk när det var mtbtävlingar, jag fick LÅNA hela EN tröja till dom tävlingar jag skulle tävla. Var inte riktigt aktuellt då att gå upp i en svettig och skitig tröja på pallen. Varför Mange fortfarande bär sina skitiga och nersvettade tävlingskläder beror nog på att han aldrig blir svettig som han själv brukar säga.

  SvaraRadera
 4. Sluta prata klubbkläder och uppdatera nu!

  SvaraRadera