lördag 28 november 2009

Gissa rumpan och handavtrycket

Vaknade i morse kl 8.00 trött och sliten efter ett par dagars jobbande på dagis, men det var bara att kliva upp för kl.9.00 väntade lugnets uterink med ett glatt gäng som ville spela hockey. Väl på isen så kände jag mig som bambi , men det var sjukt kul ändå. Efter mycket svett, tabbar, vurpor, mål och skratt så sa vi hej då till varandra och jag åkte hem för att fylla på energiförådet och titta på lite WC på längdskidor.
Kl.14.00 väntade nästa pass med Adam som började i friidrottshallen med 1,5h styrketräning. Styrketräningen lär jag fila lite mera på om jag i fortsättningen ska orkar köra hela skidåkarnas styrkeprogram (skidåkarna är ju rätt genomtränade mot oss cyklister som bara har 2st ben).
Efter styrketräningen så böt vi direkt om till ytterkläder för att köra 1timme skate ute i mörkret. Det blev en vända upp till hopptornet och några maxspurter på 8-15sekunder.
Väl hemma slög tröttheten till och ett bad var ett faktum för dom slitna musklerna.
Imorron väntar 3-4h cykel så snart blir det bingen för mig om jag ska komma upp.
Ett välförtjänt bad med serverad mat är aldrig fel när man är sliten.
Foto:Jag Kamera:Adam
Gissa rumpan?
Gissa även vem som gjort handavtrycket på rumpan? (en ledtråd är att personen gör bänkpress med handklapp med 50 kg på stången)

4 kommentarer:

 1. Adam japp, men att det skulle vara jag som tog 50kg i bänkpress med handklapp är knappast troligt.

  SvaraRadera
 2. Nej förlåt, det lät ju helt absurt nu när du sade det =)
  Mackan kanske?

  SvaraRadera
 3. Ibro är underbarnet som kör klapp med 50kg på stången.

  SvaraRadera