torsdag 19 november 2009

Frisk!!

Äntligen!!!!!

jag har inte skrivit här på över 2v nu, vissa av er undrar nog vart jag tagit vägen. SVARET ÄR: SJUK! Många har tjatat på mig att jag måste uppdatera bloggen, men när man är sjuk så är inte mycket roligt.. inte ens att skriva på bloggen.
Men igår så tränade jag för första gången på 2v. och alla som idrottar vet att den dagen man kan börja träna efter sjukdom räknas ju som den dagen då alla obehagliga baciller lämnat kroppen, och du räknar dig själv som frisk.
Hur var mitt sjuktillstånd då? Jo jag har haft feber, ont i halsen, skaffat griseknorr, ont i huvudet, snorig, ont i musklerna, finne i näsan....tja för att göra det enkelt så säger vi väl allt man kan ha förutom könsöverförande sjukdomar. Då förstår ni hur jag mått, och allt detta bara för att jag jobbade ihop med Adam (förlåt Adam) för 2,5v sedan. En annan bidragande orsak till mitt insjuknande kan ju varit att jag är lite svag för att slicka på kundvangnar, lyktstolpar och plocka upp använda tuggummin från asfalten. Min teori är att man ska skaffa sig så stor bakterieflora som möjligt för att på så sätt stå emot sjukdomar, tydligen sprack den tesen eftersom jag blev sjuk!

Nä, nu ska jag ut och träna. Något jag längtat efter i 2veckor nu.

PS. Förresten, om det är någon som vill slå följe ner till Cykelmässan under lördagen så hör gärna av er. Jag tänkte åka fram och tillbaka under lördagen till mässan i Jönköping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar