torsdag 8 oktober 2009

Släng inte bort din talang!

Det blev 1timme löpning med Jone igår som planerat, vi stoppade även in några 4min intervaller på max med 4min vila mellan. Det blev rätt jobbigt under intervallerna då 4min är varken kort eller långt. Men det börjar kännas att pumpen börjar att vakna till liv nu och det går bättre och bättre att pressa sig till det yttersta under intervallerna. Återhämtningen börjar även bli bättre mellan intervallerna vilket är grymt skönt.
Hur gick det då för Jone?? Han var som en liten kamphund, bet i bra under intervallerna.
Men om jag blev straffad eller straffade måste jag nog säga STRAFFADE! hihi
Men större talang än Jone på idrott hittar man inte ofta, så förbannat lätt tränad som denna människa är så skulle pojkfan kunna bli grymt bra.... OM han bara började leva som en elitidrottare med mera sömn, bättre mat och planerad träning och inte som nu dvs raka motsattsen.
Hade jag haft den talangen så då jä...r skulle jag bli så seriös att jag kunde ställa av Daniel Tynell sista 5km på Vasaloppet. Men å andra sidan så är ju Tynell en talangjävel han med, så man kanske får nöja sig med en 2:a plats på Vasaloppet istället.

Men jag tror på denna Mr.Jone om han bara tog tag i sitt liv under 2år och och slutade leka med alla sina hobbies...FAN JONE!! Talangjävel!!!

1 kommentar: