torsdag 15 oktober 2009

Motivationen på topp efter många år!!

Tittade ut i morse och termometern visade -5, KALLT blev första, andra och tredje tanken...den 6-7tanken som dök upp i huvudet var att jag bestämt med Adam S. att jag skulle träna kl.09.00 med Falun Borlänge Skidklubb...satan!!!kallt!!!

Kl.09.00 stod jag ändå vid knoppen där vi skulle mötas upp bara för att slippa bli hånad av Adam resten av hösten/vintern för att jag bangade.
Vi som gav oss iväg var Rickard Tynell, Adam Steen, Kalle Gräfnings, Micke Pettersson och så lilla jag med. Rullskidor i 2h 45min stod på programet, men alla som läst gårdagens inlägg vet att det inte blev rullskidor för mig utan att jag valde mina trogna inlines istället för allas och min egen säkerhet. För er som hittar här i Falun så såg rutten ut så här: Falun "Knoppen" - Hosjö - Danholn - Karlsbyheden - Kårtäkt - Sundborn - Hobborn - Lilltäkt - Sveden - Gamla Svärdsjövägen - Falun "knoppen".
Väl tilbaka i Falun och knoppen så böt vi snabbt till torra kläder och löparskor för en tur ut mot Norslund, upp i skogarna runt I13:s gamla militärområde, ner till Lugnet och hem mot Knoppen i Falun. Löppasset tog 1h 20min och för er som gått i skolan så vet ni redan att hela passet varade i 4h 5min.
Hur var det då att träna med skidåkare? Samma goa skitsnack som med andra normala Elitidrottare (obs innebandy och fotboll räknas ej som Elitidrott), hög moral, nya historier...ja riktigt kul skulle jag sammanfatta passet. Kul att få träna något annat än bara cykel och med andra elitidrottare också, något jag varmt rekommenderar andra att göra med!!
Fler pass med dessa gossar blir det...om man nu förstås blir inbjuden igen?? :-)

Nä nu är det snart dags för mitt andra pass för idag, löpning 4x4min intervaller med Herr Steen Junior...Ångest!!!!! Undra om jag ska ta med kopplet vi har här hemma???

Några av dagens stiliga gossar på bild.

2 kommentarer:

  1. Klart de blir fler pass. De är roligt att testa andra idrotter ibland! Vi hade de jobbigt i regnet idag i "din sport":) Ha de
    /Kalle G

    SvaraRadera
  2. Ja du är välkommen att vara med när du vill!

    SvaraRadera