söndag 11 oktober 2009

Hackmora bergslopp och släggan

Fredagen började med jobb från kl.13-23 istället för till 19.30 som skrivet på planeringen..jippi.

Lördagen började med uppstigning kl07.30 för att sedan ta bilen själv till Stockholm (under åkturen så bestämde jag mig även för att jag skulle tävla på söndagen i Hackmora Bergslopp) för 2h kurragömma med 3åriga Albin. Sen bar det iväg till Cykelcity på söder för teamavslutning och finmiddag. För er som inte vet vad finmiddag är så kan jag meddela att man knappast blir mätt (kolhydratsintaget täckte knappt gårdagens minusintag på mat) men det var gott! Strax innan kl.22.00 bar det hem i bil till Falun igen, Johnblund kom och sjöng nån gång runt kl.01.00

Söndagen uppstigning vid kl.08.15 för en slät kaffe med en kopp yoghurt, allt för att undvika en uppkastning mitt i backentävlingen. Uppvärmning i 30min då jag bla fick träffa den gigantiske Anders Backeus, han fick mig att känna mig som jag gick på lekis och han på högstadiet. Tror jag fortfarande har lite ont i nacken av att jag var tvungen och titta upp mot himlen när jag skulle prata med Goliat.
5min innan start så kom kaffet upp efter sista rusch innan starten. Målet med dagens tävling var att springa under 13.53 (1,5min snabbare än senast) men det blev 13.58. Men med tanke på sista dagarna i bagaget så är jag ändå nöjd.
Efter täv. så tog jag och Jone cykelcrossarna hem, tyvärr så var mitt matföråd då redan förbrukat och jag väggade efter 30min...suck! Tack och lov så hade Jone intagit betydligt mera energi under lörkvällen än jag så han fick knuffa mig till närmaste mack så jag kunde få raggla in och införskaffa lite godis så blodsockret la sig på den rätta sidan....för att nå väggen igen med 10min hem.

Helgens lärdom: All energi är bra även om det så skulle vara alkohol.

Resultat och någon bild kommer senare.

1 kommentar:

  1. Den där Anders var verkligen enorm :) På tisdag kör vi på högskolan stavgångsintervaller uppför liftgatan vid Lugnet. Samling kl 17 utanför tennishallen. /Bleckur

    SvaraRadera