fredag 16 oktober 2009

Erotisk höstbad eler bara kallt och misär??

Jag glömde ju bort att berätta om en blöt och kall tillställning förra fredagen. Ni tror säckert att jag var ute och slog mina lurviga i taket, men ack nej..jag jobbade till kl.23.00 denna kväll. Däremot så tränade jag ut till jobbet denna dag, inge märkvärdigt med det om det inte var för att det saknas dusch ute vid Varpan. Vad gör man om man är svettig och vill vara tillmötesgående när kunderna kommer till jobbet?? jo man badar i en närliggande sjö!
Nu var det ju bara det att det var 5-6grader ute och gud vet vad det var för temperatur i vattnet, men det var nog köldknäpp som snuddade vid en Sibiriska vintern om jag skulle uppskatta mellan tummen och pekfingret (nu har ju jag extremt stora händer dock).

Så det blev av med kläderna, ner i vattnet som en 60meters sprinter, rulla runt i vattnet likt en strandad sjösäl och sedan joggandes upp ur vattnet som herr Öijer under ett intervallpass dvs släpades på bena.

Väl uppe ur vattnet så ser jag hur det rinner blod från ena benet, men tack vare kylan i vattnet så fanns ingen känsel kvar i benen. Hur såret gått till vet nog endast sjösälen själv, men ett troligt senarie kan nog vara att sjösälen försökte gnugga av sig smuts mot någon sten i vattnet.
Låt er inte luras av solen, det var max 5-6grader ute och 3-4grader i vattnet. Bilden är innan badet och all ångest jag känner för 9:e oktober badet.

1 kommentar: