måndag 19 oktober 2009

11,5 timmes sömn inatt.

Igår var jag och Sofia iväg till Rättvik för att hälsa på min Syster och hennes man. Dom hade hyrt en riktigt mysig stuga brevid en liten sjö. Så när vi kom fram så lånade jag Sebbes fiskespö för att pröva lyckan, tyvärr så blev det ingen fisk men däremot en rolig incident hände. När jag skulle göra ett kast så flög halva spöt iväg. Om jag blev snopen? Japp!

Efter att ha vänt skutan hemåt mot Falun så stod lugn cykel på programmet med "Fantomen" Jone. Kände redan innan passet att allt inte stod rätt till i min kropp, så träningen blev jobbig trotts den lugna farten. Väl hemma igen så började min kropp att säga ifrån, jag blev frusen och klen och stupade i säng tidigare än vanligt.

Vaknade i morse när Sofia sa hej då för att sedan bli slagen av en slägga igen och vakna upp många timmar senare. Sov hela 11,5timme inatt, men nu känns det bättre ivartfall.

2 kommentarer:

  1. Jag vill också kunna sova :)

    SvaraRadera
  2. Hörru när du skrev detta inlägget måste du också ha varit trött.. Om man somnar halv tio och går upp halv elva nästa dag så blir det TRETTON timmar :=) Friska på dig snabbt snygging! Puss!
    //bara nio timmar

    SvaraRadera