tisdag 29 september 2009

Tvättstugehitler

Kom just upp från tvättstugan med ett lite mindre glatt leende på läpparna.
Efter att ha satt på tvättmaskinen så visade de sig att den läckte rätt mycket vatten, istället för att ringa efter fastighet skötaren och vänta 3dagar innan den blir lagad så tog jag saken i egna händer. Öppnade upp dreneringsluckan och vips så flöt där ut en hårnål, men det gick fortfarande inte att få bort hela luckan. Det visade sig att det satt ytterligare en hårnål i vägen.
Efter några minuters pillande och svärandes så växte ilskan och jag följde budskapet "går det inte med våld, så går det med mera våld". Vid det här laget så stod jag nu på knä med ansiktet upptryckt mot lyckan och just då gjorde våldet till slut resultat. Luckan flög upp och 3år gammalt hår, sköljmedel, tvättmedel och gud vet fan vad flög rakt upp i mitt ansikte...jippi!!
Efter att ha torkat bort all skit från ansiktet så gick jag tillbaka till luckan, det första jag får se är ytterligare 7st hårnålar. Då var det inte långt ifrån att jag satte igång och skriva en ilsken lapp till alla som tvättar i vår gemensamma tvättstuga.....men då fick jag en flachback ur en av Johan Glans framträdanden, jag hindrade mig själv med husefriden som största argumentet. Men jag ska nog ta den där kärringen/tjejen en vacker dag som har som största intresse att tvätta hårnålar och förklara för henne att det faktiskt går att tvätta utan hårnålar.

Ta en titt in runt 5:15

1 kommentar:

  1. Hahaha tycker du ska sätta upp en ilsken röd lapp med stora bokstäver och en bil på hårnålarna. Plus en registering av hårlängd för alla som använder tvättstugan.

    /hon med kort hår

    SvaraRadera