onsdag 23 september 2009

Tempo VM

Sitter och tittar på damernas VM-tempo, och vem trodde att damcykel skulle få mig motiverad till att börja tävla snart igen.
K.Armstrong är rätt snabb måste man ju säga, undra hur många av Sveriges elitåkare som hon skulle dänga till vid ett 3mils tempo?? Vad tror ni?? Jag säger nog mer än halva skaran av Sveriges alla elitåkare:-)

Ser verkligen fram emot att få se Fredrik imorgon på TV Jag pratade med han på telefon för några dagar sedan och han lät sådär upphetsad och taggad som bara han kan vara när vi pratade om VM-tempot. Jag tror på en placering runt 20:e (men har ännu inte sett någon startlista), men hoppas på bättre så klart.
Tänk om vi kunde få in båda våra startande topp 10...Drööm.

Läste nyss också att han har börjat tvivla på sin singel klinga ifram, ähh..funkade det när han träna banan hårt så borde de ju funka im med. Tvivla aldrig på dina egna idéer så nära inpå en viktig start..det tar bara onödig energi. Tron kan flytta berg säger man ju :-)

Go for it Fredrik! Skåda Marios ansiktsuttryck när han fick se Fredrik i mästardräkten för första gången. Inte undra på att Fredrik inte ville köra några fler tempolopp den säsongen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar