onsdag 16 september 2009

Nu rullar bollen igen, fast åt ett annat håll

Jag har ju funderat ett tag på om jag ska börja tävla mtb i skogen till kommande säsong, istället för en 23:e säsong (15:e i elitklassen) på landsvägen.
Men nu efter ett par månaders ofrivilligt uppehåll pga en trasig disk i ryggen som måste läka ihop på 4-6mån så har jag haft gott om tid att fundera på framtiden.
De jag kommit fram till är att jag fortfarande älskar att cykla och vill gärna satsa vidare minst en säsong till, men däremot så vill jag ha ett miljöombyte.
Mtb har alltid stått mig varmt om hjärtat och när jag har haft det lite motigt med motivationen på racern så har jag tagit mig en tur på mtb:n och vips så har det blivigt roligt att ta i igen på cykeln.

Beslutet känns mycket bra och motivationen har nog aldrig varit större än just nu mycket pga det ofrivilliga uppehållet med ryggskadan, men även för att den kommande säsongen kommer betyda många nya mål och upplevelser att se fram emot.Så planeringen och jakten på nya sponsorer för 2010 har nu satt igång, men jag kan redan avslöja en ny sponsor, min teamcykel 2010:

8 kommentarer:

 1. Oj, din cykel ser inte ett dugg ut som min...

  http://www.biltema.se/Archive%5CProduct_images%5C27%5CLarge%5C27-1018_l.jpg

  SvaraRadera
 2. Åhh..såå 2003 Henrik...halva cykelklungan gled runt på såna cyklar minns jag. Snittfarten var lite sämre de året, men jäklarns va det cruisades på tävlingarna i klungan den sommarn.

  SvaraRadera
 3. Marcus Johansson16 september 2009 21:37

  Ser den inte lite stor ut?

  SvaraRadera
 4. Jag tycker den har för små hjul ;)
  Du är länkad nu förresten.

  SvaraRadera
 5. Synd tycker jag då jag bestämt mig för att satsa lite mer på landsväg till nästa säsong.Den enda andledningen till att man gjorde comeback, var ju för att få chansen mot dig i en spurt!!!.Skämt å sido, lycka till så ses vi./Stridsberg

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Lugn Stridsberg, du kommer få chansen på flera landsvägs race ändå. Kanske de blir lika rafflande spurter då som under etapperna på stockholms cup sommaren 1991

  SvaraRadera